Как да НЕ чакаме на спирка.

Ако ползвате често градски транспорт, ще Ви бъде итересно да разберете за един сайт, който при определени обстоятелства доста би улеснил живота Ви.

От известно време ходя на работа с метрото и след това хващам автобус номер 9. На връщане от работа, доста често ми се случваше да чакам бая време на спирката на 9-ката. С колегите често си говорихме защо не се показват GPS-ите на превозните средства от градския транспорт в един сайт и така ако спирката е близо до работното ти място, да си направиш по-точна сметка колко ще чакаш за съответния рейс, трамвай или тролей и тогава да си тръгнеш от работа.


Един ден обаче, мой колега попаднал на това и с изненада установил че всъщност такъв сайт има. Когато кликнете на градски транспорт и след това на виртуални табла и изберете съответния вид транспорт, номер и направление, пред вас се разкрива много точна информация за това в колко точно ще дойде съответното превозно средство на точно определената спирка. За нас от офиса това е просто идеално... за нас от офиса 9-ката вече никога не закъснява !!! Надявам се, този сайт да Ви е полезен и един бонус съвет, ако имате мобилен телефон с интернет достъп и се намирате на спирка, вече знаете в колко часа ще се качите.


P.S.Втори бонус съвет, ако можете да НЕ ползвате градски транспорт... НЕ го ползвайте. Share

Популярни публикации