Снимки с големи размери за печат.Винаги ме е учудвало, защо някои сайтове поставят водни знаци върху снимките, които се виждат на дадената страница. Водният знак само може да подразни потребителите, но не и да ги спечели с уникалност. Ако снимката е авторска добре, нека има знак, но да не се набива така явно на очи и да не скрива почти всичко, което се вижда на нея.

Повечето сайтове за съжаление не използват авторски снимки а просто ги копират от други страници и... поставят воден знак, велико брандиране пада (яко а, моите снимки са уникални)!? Някои хора казват, че слагат знак, за да не им копират снимките от други сайтове... супер нагло, при положение че те самите правят точно това, взимат снимките от друго място и си ги ползват като свои.

Най-странното е, когато пък вземеш снимка, която свободно може да бъде свалена от всички и пльоснеш от горе лого. Много снимки на мобилни телефони Нокиа са "украсени" по този начин и това ме доведе до идеята за тази кратка статия, като искам да Ви покажа едно място от където можете да вземете снимки с големи размери на мобилни телефони Нокиа с перфектно качество дори за печат.

Ако знаете и други места, от където да се намират качествени снимки за печат на най-различни продукти, моля споделете ги в Фейсбук профила на блога/сайта! Споделяне

Популярни публикации