БГ форуми за дизайн и програмиране

Хубаво нещо са форумите, още от древността са център на обществения живот, макра и тогава да са били просто площади, около които били строени най-важните храмовете и обществени сгради.

В наши дни, форумите са пренесени в интернет, но смисълът им е запазен още от древността... хората с общи интереси, да обменят идеи, споделят мнения или просто да задавт въпроси, на които евентуално да получат отговор.

Искам да споделя с Вас, няколко български форума за дизайн и програмиране, един ден и SelfGrant ще има нещо подобно. Сайтовете към които са тези форуми, също заслужават Вашето внимание.

Graphilla само форум, за... уеб дизайн, печатен дизайн и предпечат, графики и илюстрации, 3D, лого и др.

Videotutorials-bg форум за... Adobe Photoshop, Adobe Flash, програмиране, има секция "Вашите творения", както и още полезни и забавни раздели.

Itschool форум с много раздели за... визуални изкуства, програмиране, софтуер, хардуер и игри.

Web-tourist форум за... WEB програмиране, графичен дизайн, CMS, ПОЛЕЗНИ КОДОВЕ, SEO и др.

Uroci.net форум за... дизайнери и програмисти, има най-различни теми, от продуктите на Адобе, през графичният дизайн, та чак до HTML, CSS, PHP, C++ и т.н.

Mytech форум за... програмиране, визуални изкуства, операционни системи, мобилен свят, уеб сървъри, PC компоненти и много други полезни теми.

Регистрирайте се и задавайте въпроси, обменяйте идеи или просто черпете полезна иформация, това са едни много добри източници в българското интернет пространсво!

А искате ли да разберете повече, за няколко добри български сайта, които са идеални за споделяне на съдържание в интернет? Прочетете статията в разделител номер 15 от меню "Текстове" в сайта.

Знете ли още добри форуми на българси сайтове... споделете ги, за да бъдат добавени в тази кратка статия.

Популярни публикации