От .docx към .doc


Представете си следната ситуация... прщат Ви Word файл във формат (.docx) а вашият отваря само (.doc)... в този момент започвате да се чудите, дали да инсталирате нов офис, дали да кажете на човека пратил Ви файла, да го намали до версия за по-стар офис или пък дали не са Ви пратили "грешен файл". Ако имате на компютъра си по-стара версия на Microsoft Office и не можете да отваряте файлове от по-новата версия 2007, няма нужда да инсталирате по-новата.

На сайта на Microsoft има програмка (Compatibility Pack) за безплатно сваляне, която решава този проблем и не само него.
Когато инсталирате Compatibility Pack, в допълнение към Microsoft Office 2000, Office XP или Office 2003, ще можете да отваряте, редактирате и записвате файлове с помощта на файловите формати от по-новите версии на Word, Excel и PowerPoint. Compatibility Pack също може да бъде използван във връзка с Microsoft Office Word Viewer 2003, Excel Viewer 2003 и PowerPoint Viewer 2003, за да видите тези файлове, записани в новите формати. За повече информация относно Compatibility Pack, вижте... самия сайт Share

Популярни публикации