Валутни инструменти.


Добавих 3 полезни валутни он-лайн инструмента в уиджет-зоната, като основната ми идея е да ги направя удобни за преглеждане и през GSM. Това обаче ще стане в последствие. Какво всъщност съм добавил...?

1) Валутен калкулатор, който позволява директно да се конвертира от, и към повече от 150 основни и регионални валути, шест благородни и цветни метала, по реален пазарен курс.

2) Котировки които позволяват на посетителите на сайтът да се информират за текущите валутни курсове. Валутните курсове са представени не само в цифрова форма но и като елегантни графики, следящи изменението на пазара в 8 различни времеви интервала.

3) Лихвените проценти на централните банки. Те са важен фактор, оказващ влияние върху валутните пазари. Промените на техните нива са повод инвеститорите да пренасочат своите средства от една страна в друга с цел постигането на по-голяма и сигурна печалба. Чрез този ресурс вие имате достъп до актуални данни за лихвените проценти на 23 страни заедно с графики, показващи тяхното историческо изменение.

Всичко това е съответно в разделители 19, 18, и 17.

Популярни публикации