Apple - как се случи всичко

Създателят на технологичната компания Епъл е подал молба за отпуск по болест до борда на директорите, която гласи следното:

Екип

По моя молба до борда на директорите е подадена молба за отпуск по болест, за да мога да се съсредоточа върху здравето си. Ще продължа да бъда главен изпълнителен директор и ще участвам в по-големите стратегически решения за компанията.

Поисках Тим Кук, да отговаря за всички текущи дейности на Apple. Силно вярвам, че Тим и останалата част от управленският екип ще свършат страхотна работа за изпълнението на вълнуващите планове, които имаме за 2011 година.

Обичам Apple толкова много и се надявам да се върна веднага щом мога. В същото време, аз и семейството ми дълбоко ще оценим запазването на личното ни пространство.

Стив


Големият Стив, както го наричат, има проблеми с здравето си от 2004г. но подобно на компанията, която управлява винаги е излизал победител в битките с различни болести. Пожелаваме му бързо оздравяване... вижте една любпитна инфографика, показваща успешната история на компанията Apple.

Apple's Rise to Number 1
[Source: Online MBA]

Популярни публикации